Mandatarissen Open Ieper

Emmily Talpe
Emmily TalpeGemeenteraadslid
Emmily (°1975) is zelfstandig juriste te Ieper. Sinds 2006 nam ze met stijgend succes deel aan de verkiezingen. Ze was voorzitster van de lokale afdeling en OCMW-raadslid. Momenteel is Emmily fractieleider van Open Ieper in de gemeenteraad. Sinds 2014 vertegenwoordigt ze ook de kieskring West-Vlaanderen in het Vlaams Parlement.

Lees meer

Patrick Benoot
Patrick BenootGemeenteraadslid
Patrick (°1960). Sinds 1985 verzekeringsmakelaar en agentschapsdirecteur bij Crelan. Patrick zetelde in de OCMW-raad van ’89 tot ’94 en was gemeenteraadslid van ’95 tot 2000. Sinds 2012 zetelt hij opnieuw in de gemeenteraad voor Open VLD Ieper.

Lees meer

Marc Clabau
Marc ClabauGemeenteraadslid
Marc Clabau (°1953) komt uit Boezinge en is er ondervoorzitter van voetbalploeg Sassport Boezinge.
Hij was 25 jaar verkoper van Mercedes-wagens in Ieper. Voordien was hij leraar bij het KTA in Ieper en deRMS in Poperinge. Hij is gepensioneerd en zetelt als raadslid in de Gemeenteraad van Ieper.
Hij is tevens lid van PWA, Argos en IFFM.

Lees meer

Thijs Descamps
Thijs DescampsOCMW-raadslid
Thijs (°1984) woont in Ieper centrum. Hij werkt op het kabinet van gedeputeerde Carl Vereecke en was voordien provinciaal secretaris voor Open Vld. Daarnaast is hij ook actief binnen Jong Vld en is hij bestuurslid en secretaris bij Open Vld Ieper. Thijs is voor Open VLD Ieper een onmisbare schakel met het provinciaal en nationaal niveau.

Lees meer

Ann-Sophie Himpe
Ann-Sophie HimpeGemeenteraadslid
Ann-Sophie (°1982) woont in Zillebeke en is kandidaat-notaris. Ze werkt samen met haar vader en zussen, geassocieerd notarissen Eric Himpe en Annelies Himpe en stagiair-notaris Marie Himpe te Ieper.
Ze is gemeenteraadslid sinds 2016, toen zij de plaats in nam van Karl Thyberghin.

Lees meer

Isabelle Duquesne
Isabelle DuquesneOCMW-raadslid
Isabelle (°1970) woont in Hollebeke en is sinds 2017 OCMW-raadslid voor Open Ieper. Ze is gehuwd met Bart Verfaillie en mama van Stijn en Elke. Isabelle geeft dansles in de Lovie aan mentaal en fysiek beperkte jongeren. Ze helpt ook mee met haar man in het familiebedrijf Verfaillie-Leroy te Zillebeke.

Lees meer