Zoals aangekondigd slaan Open Ieper, cd&v en N-VA de handen in elkaar en trekken ze als één stadspartij naar de gemeenteraadsverkiezingen.

Burgemeester en lijsttrekker Emmily Talpe: “Vandaag, exact een jaar voor de verkiezingen, stellen we met veel trots onze naam en logo voor. De naam weerspiegelt perfect hoe we ons voelen bij deze gezamenlijke lijst. We gaan samen als één sterk en dynamisch team ons 200% smijten voor Ieper. De naam is dan ook geworden: Team Ieper!”

Het logo werd vandaag 13 oktober voorgesteld in aanwezigheid van alvast een enthousiaste delegatie van Team Ieper.

 Er werd gekozen voor een strak logo met verwijzing naar de 3 partijen in de vorm van de 3 partijkleuren, het blauw, oranje en geel. Symbolisch is ook het zicht op ‘de skyline’ van Ieper, met de belforttoren, Sint-Maartenskathedraal en een van de torens van de Lakenhallen.

“Dat is voor elke Ieperling heel herkenbaar en daarmee willen we onze liefde voor onze stad tonen.  Het feit dat we preus zijn op onze fantastische stad.”

Het logo werd ontworpen door Kengie Bruneel uit Hollebeke, van Bureau R.