Mandatarissen Open Ieper

Emmily Talpe
Emmily TalpeGemeenteraadslid
Emmily (°1975) is zelfstandig juriste te Ieper. Sinds 2006 nam ze met stijgend succes deel aan de verkiezingen. Ze was voorzitster van de lokale afdeling en OCMW-raadslid. Momenteel is Emmily lid van het Nationaal Partijbestuur van OpenVLD en gemeenteraadslid te Ieper. Sinds 2014 vertegenwoordigt ze ook de kieskring West-Vlaanderen in het Vlaams Parlement.
Karl Thybergin
Karl ThyberginGemeenteraadslid
Karl (°1973) woont nu in Ieper maar is afkomstig van Boezinge. Hij werkt als Export Sales Director bij Modulyss en is sedert 1992 politiek actief. In 2000 zetelde hij voor Open Vld in de OCMW-raad en van 2005 tot 2007 in de gemeenteraad. Karl is lid van de Ieperse Historic Rally Organisation en sinds 2013 opnieuw gemeenteraadslid.
Marc Clabau
Marc ClabauGemeenteraadslid
Marc Clabau (°1953) komt uit Boezinge en is er ondervoorzitter van voetbalploeg Sassport Boezinge.
Hij was 25 jaar verkoper van Mercedes-wagens in Ieper. Voordien was hij leraar bij het KTA in Ieper en deRMS in Poperinge. Hij is gepensioneerd en zetelt als raadslid
in de Gemeenteraad van Ieper.
Hij is tevens lid van PWA, Argos en IFFM.
Patrick Benoot
Patrick BenootGemeenteraadslid
Patrick (°1960). Sinds 1985 verzekeringsmakelaar en agentschapsdirecteur bij Crelan. Patrick zetelde in de OCMW-raad van ’89 tot ’94 en was gemeenteraadslid van ’95 tot 2000. Sinds 2012 zetelt hij opnieuw in de gemeenteraad voor Open VLD Ieper.
Ann-Sophie Himpe
Ann-Sophie HimpeOCMW-Raadslid
Ann-Sophie (°1982) woont in Zillebeke en is kandidaat-notaris. Ze werkt samen met haar vader en zussen, geassocieerd notarissen Eric Himpe en Annelies Himpe en stagiair-notaris Marie Himpe te Ieper.

Ze is OCMW-raadslid.

Thijs Descamps
Thijs DescampsOCMW-Raadslid (vanaf 1 januari 2017)
Thijs (°1984) woont in Ieper centrum. Werkt op het kabinet van gedeputeerde Carl Vereecke en was voordien provinciaal secretaris voor Open Vld. Daarnaast is hij ook actief binnen Jong Vld en is hij bestuurslid en secretaris bij Open Vld Ieper. Thijs is voor Open VLD Ieper een onmisbare schakel met het provinciaal en nationaal niveau.