De leden van Open Vld kiezen vanaf morgen tot 8 december niet alleen een nieuwe nationale voorzitter maar ook een nieuw partijbestuur. Op de schouders van dit partijbestuur ligt de zware verantwoordelijkheid de fundamenten van onze liberale partij terug duidelijk uit te tekenen. Ook ik heb me kandidaat gesteld voor dit partijbestuur.

Waarom kandidaat?

Op 14 oktober behaalde onze Ieperse afdeling met een sterk vernieuwde ploeg en een duidelijke visie een overtuigend verkiezingsresultaat. Hierbij primeerde de ploeggeest op de persoonlijke drijfveren, waardoor het enthousiasme bij iedereen tot op vandaag nog steeds groot is.

Ik wil dan ook graag de uitdaging aangaan om als partijbestuurder dit succes te herhalen, alsook de rechtlijnige liberale koers te bewaken.

Want heel wat kiezers snakken naar onze liberale idealen maar vonden ze de laatste jaren té weinig terug in onze beleidsdaden. Het zal geen lichte taak worden om die geloofwaardigheid terug te winnen want de periode naar de volgende verkiezingen is zeer kort.

Hoe?

Enkel met ééndracht en éénduidige communicatie kunnen we daarin slagen. Ik heb gezien wat er kan als we er samen onze schouders onder zetten. En meer nog, ik ben ervan overtuigd dat er geen andere manier is om vooruit te komen.

Open Vld zit vol talent! We kunnen de Vlaming terug overtuigen als we rechtlijnig en ééndrachtig die liberale visie trouw blijven. Want vergeet één ding niet: wij zijn en blijven dé liberale partij! Wij komen keihard terug met 2014 als ons eerste doel!

Daarom durf ik uw steun en stem te vragen. Mocht u vragen, opmerkingen of suggesties hebben, aarzel niet mij te contacteren! Alvast oprecht bedankt!

Liberale groeten,

Emmily Talpe
Voorzitter Open Vld Ieper