Sinds 1 februari liet de website www.monopoly.be al meer dan 236.000 stemmen optekenen! De volksraadpleging, waarbij wordt beslist welke steden op het nieuwe Monopoly België spelbord dat vanaf september 2011 in de rekken ligt, zullen prijken, weet de Belgen dus duidelijk te boeien! Uiteraard zijn de teerlingen verre van geworpen. De volksraadpleging wordt immers pas afgesloten op 28 februari en tot dan kunnen de kaarten, en dus de toewijzing van de 22 vakjes, nog aardig worden geschud. Maar na één week en al meer dan 236.000 stemmen kunnen we toch al een – weliswaar zeer premature – stand van zaken geven wat betreft de rangschikking van de 40 voorgeselecteerde steden.

Monopoly Ieper, Brugge, Veurne, Popoeringe

Gent, Antwerpen, Brugge, Brussel en ons eigen Ieper zetten de rest van de gegadigden op achtervolgen. Bij de top 50 van de “wildcard” steden en gemeenten, die de internetstemmers iedere dag opnieuw naar voren kunnen schuiven bij hun derde stem, spurtten van bij de start Lier, Nijvel en Veurne naar de top.

Het is dus belangrijk dat we elke dag blijven stemmen om Ieper in die top 5 te houden. Misschien zit er nog een top 3 plaats in! Wij zullen alvast ons steentje bijdragen ter promotie van Ieper als een leefbare economisch stad waar het aangenaam winkelen is, met een rijk patrimonium en een mooi hinterland!

Stemmen kan via http://www.monopoly.be/.

Nodig ook massaal je Ieperse vrienden uit!!!!

Al meer dan 2000 Ieperlingen doen mee: Ieperse deelnemers via facebook