Monopoly vernieuwt binnenkort zijn Belgische editie, en organiseert via internet een rondvraag om te bepalen met welke steden het nieuwe spelbord ingevuld zal worden. U kan de hele maand februari stemmen voor uw favoriete steden. Naast Ieper en 39 andere kandidaten die door Hasbro zelf werden gekozen, is er ook ruimte voor een wildcard. U mag dus ook zelf uw voorstel doen. Naast de steden met de meeste stemmen uit de vaste lijst zullen ook de 2 hoogst scorende wildcards worden opgenomen.

Ik denk: massaal stemmen op Ieper! Mag overigens elke dag, zo te zien. Het is niet denkbaar dat op het nieuwe bord van Ieper geen sprake is. Gedurende de ganse maand februari kan jij daar voorgoed verandering in brengen. Stemmen kan via http://www.monopoly.be/.

Nodig ook massaal je Ieperse vrienden uit!!!!

Al meer dan 2000 Ieperlingen doen mee: Ieperse deelnemers via facebook