Dit jaar mogen we nationaal voorzitter Alexander De Croo verwelkomen als gastspreker op onze nieuwjaarsreceptie die doorgaat op vrijdag 10 februari vanaf 19 uur in CREAX, Maarschalk Plumerlaan 113 in Ieper.

Nadien volgt er bij een hapje en een drankje een toelichting over de Open Stadslijst waaronder, zoals bekend, Open VLD zal opkomen bij de komende gemeenteraadsverkiezingen. Recent kondigde ook de Ieperse afdeling van Lijst Dedecker aan mee te stappen in de Open Stadslijst. Op basis van de laatste verkiezingen in 2010 komen we zo samen aan meer dan 18% van de Ieperse stemmen. Maar daar stopt het niet, in de komende maanden zullen er nog aankondigingen volgen. Op die manier willen we een sterk alternatief vormen!

Hebt je vragen over de Open Stadslijst, of hebt je interesse om zelf mee te werken? Aarzel dan niet, en kom af! Want ook jij kunt het verschil maken!

Iedereen is welkom,
toegang is gratis.

Emmily