In Ieper werd donderdagavond een mars georganiseerd als stil protest tegen terreur. Ruim 200 mensen verzamelden op de Grote Markt, waar een moment van stilte werd gehouden bij een hart van kaarsen op de grond. De deelnemers trokken vervolgens langs de Boterstraat, Steursstraat, Colaertplein, Fochlaan, Capronstraat, Elverdingestraat, Vandenpeereboomplein en Sint-Maartensplein. De tocht eindigde aan de Vredespaal naast de kathedraal.

Ook Open Ieper was met een grote delegatie aanwezig om haar steun te betuigen aan de slachtoffers en hun familieleden.  Emmily Talpe: “Het is goed dat Ieper als vredesstad dit initiatief van de heer Vandamme ondersteunt. Na de aanslagen in Parijs bracht ik de Ieperlingen samen voor één minuut stilte onder de Menenpoort , als teken van solidariteit met de slachtoffers. De opkomst en de reacties waren hartverwarmend. Moeilijke momenten overwin je samen.”