In het kader van de werkgroep ‘Correct en kordaat’ die in de aanloop van het Toekomstcongres de ronde doet in Vlaanderen, organiseert Open Vld regio Westhoek een discussieavond omtrent de toekomst van Justitie.

Deze roadshow houdt halt in het Novotel van Ieper op maandagavond 3 mei vanaf 19u30

Denk mee over de toekomst van onze justitie samen met Kris Luyckx, Martine Taelman, Sabien Lahaye-Battheu,… over onder andere: Is elektronisch huisarrest een alternatief voor opsluiting? Vormt snelrecht dé oplossing voor een correct gebruik van voorlopige hechtenis? Waar trekken wij de lijn tussen veiligheid en privacy? Is bemiddeling en arbitrage dé oplossing om rechtbanken te ontlasten? Moet er geëvolueerd worden naar een Europese Strafrechtbank (voor grensoverschrijdende criminaliteit)?

Iedereen is van harte welkom om mee te discussiëren!

Graag bevestiging van uw deelname voor 1 mei via 057/33.77.78, per fax 057/33.93.29 of per e-mail sabien.battheu@primusnet.be

Wanneer: 3 mei 2010 19u30 – 22u30
Waar: Novotel Ieper Sint-Jacobsstraat 15 in 8900 Ieper
Organisatie: Open Vld regio Westhoek