UPDATE: Vanaf vandaag (dinsdag 19 mei) om 13u kiezen de Open VLD leden hun nieuwe voorzitter én partijbestuur.
De stemming -online en telefonisch- zal dus volledig opnieuw worden overgedaan. Elk Open VLD lid dat dus gisteren online of telefonisch al gestemd had, zal dat opnieuw moeten doen.
Ook Emmily Talpe is kandidaat voor het partijbestuur, en rekent hierbij graag op jullie vertrouwen. Vrijdag kennen we de uitslag van de nationale verkiezingen open VLD partijbestuur.

Emmily Talpe: “Als Vlaams parlementslid en burgemeester was ik de voorbije maanden intens betrokken bij de praktische uitwerking van de Corona-maatregelen. Het spreekt voor zich dat de maatregelen noodzakelijk zijn voor de volksgezondheid, maar anderzijds moeten we onze vrijheden, economische toekomst en welvaart nu hard bewaken. Op het nieuwe liberale partijbestuur rust een belangrijke en historische verantwoordelijkheid in het post-corona tijdperk.”

Uw stem is dus heel belangrijk! Alle Open VLD leden kregen begin mei een tweede oproepingsbrief waarin hun lidnummer en een nieuwe pincode vermeld staat. Stemmen kan vanaf nu tot vrijdag 22 mei om 12 uur.

STAP 1: Ga naar www.openvldverkiezingen.be

STAP 2: Geef je lidnummer en pincode van de oproepingsbrief in

STAP 3: Stem op de kandidaat-voorzitter voor Open VLD waar jij in gelooft

STAP 4: Stem op jouw kandidaat of kandidaten voor het partijbestuur (maximaal 20)

Laat je stem niet verloren gaan!

Kreeg je geen tweede oproepingsbrief, of ben je die tweede oproepingsbrief kwijt? Geen nood. Wie de brief niet meer heeft, kan bellen naar de gerechtsdeurwaarder op 03/218.28.06 om de code opnieuw te bekomen. Hiervoor wel de identiteitskaart bij de hand te houden.

⇒ Bij vragen, aarzel niet om contact met Emmily op te nemen via info@emmily.be