Wie het nog niet had gehoord of gelezen: Ik ben opgenomen als effectief kandidaat voor de Kamer op de ontwerpkandidatenlijst Open Vld West-Vlaanderen!
Het is nog altijd een ontwerplijst, de Open Vld leden van West-Vlaanderen moeten immers nog hun zegen geven aan de vooropgestelde samenstelling (stemmen op de OKL kunt u op www.openvld.be tot donderdag 19 april, 10u)!

Een hele eer vind ik dat en ik hoop jullie met mij!

Ik nestel mij op nummerke 12!

Waarom?
Wel de voorbije maanden als OCMW-mandataris hebben mij werkelijk gesmaakt!
Ik heb enorm veel bijgeleerd over Ieper, over de werking van het Ieperse stadsbestuur, de taak van het OCMW en de diverse gelinkte verenigingen maar ook het politieke gebeuren an sich heeft zich voor mij geopenbaard.

En jawel aldus start voor mij een tweede campagne-ronde!
Jullie zullen mij opnieuw zien blinken langs de Vlaamse wegen, her en der aan een ruit of gevel en uiteraard – maar daar hoeft het helemaal geen campagne-tijd voor te zijn, weten zij die me beter kennen 😉 – ben ik present op allerhande feestjes, bbq’s en vrolijk aan de toog, te herkennen – ook deze keer – aan het speciaal ontworpen t-shirtje (en het mag iets frivoler zijn nu de zomer in aantocht is ;-).

Via mijn site hou ik jullie op de hoogte van mijn reilen en zeilen en zal ik mijn strijdpunten één voor één op jullie loslaten!

Ik hoop dat ik opnieuw op uw stem kan rekenen!
Deze dame is er klaar voor! U ook?